Våra guider

Oavsett vilken aktivitet som du väljer så möts du alltid av en av våra trevliga guider.

Jonas Persson

Ägare, guide, säkerhetschef

Jonas Persson är ägare av företaget och guidar samtliga aktiviteter.

Jonas är säkerhetschef och har jobbat sedan 1986 i branschen. Jonas guidar alla aktiviteter och håller årligen i forsguideutbildning. Jonas har varit med och utformat det regelverk som styrs och kontrolleras av Sjöfartsverket sedan 1997.

Åsa Persson-Kjellgren

Bokning, Guide

Åsa Persson-Kjellgren är andra nyckelpersonen i företaget. Åsa guidar forsränning, forskajak och klättring. Åsa är den som oftast sköter bokningar under säsong.

Flertalet av guiderna på JoPe Fors & Fjäll har jobbat länge och de flesta har även den internationella SRT utbildningen.

Cedrik Wallin

 

Cedrik är utbildad på Fjäll och vildmarksguideutbildningen i Älvdalen. 2014 gjorde Cedrik praktik på JoPe Fors & Fjäll och 2015 jobbade han mest av alla på firman. Cedrik gillar alla aktiviteter och klättrar och forspaddlar gärna på fritiden.

Erik Willners

Guide

Erik Willners har jobbat sen 1993 på JoPe Fors & Fjäll och guidar alla forsaktiviteter. Erik jobbar även på räddningstjänsten i Åre och som fritidsledare.

På fritiden beskådar han gärna utsikten över Åredalen från sin vinge eller dyker nedanför Tegeforsen.

Magnus Thuresson

Guide, fjälledare

Magnus Thuresson började 1997 på JoPe och hade ett förflutet som guide på Vindelälven. Magnus är också fjälledare. Magnus fastnade för guideutbildningar och är nu utexaminerad SRT – WRT instruktör.

Jonas Björklund

Guide

Jonas Björklund är utbildad Vildmarksguide och gick JoPes forsguidekurs 2007. Jonas jobbade några år på Nordäventyr innan Åres tuffa forsar lockade hit honom. Jonas är också certifierad WRT 1 instruktör.
Numera jobbar han mest på Skistar Åre.

Jonas Brunnemyr

Guide

Jonas Brunnemyr började 1997 på JoPe Fors & Fjäll. Jonas är en allsidig guide och är lika bra på fors som på klättring.

Jonas jobbar också som lärare på Campus Åre.

Marcus Henningsson har jobbat hos oss sedan 2002. Han är utbildad fjälledare. Numera jobbar han extra hos oss men har som huvudsakligt jobb som fritidsledare i åre.

Oskar Lundberg

Oskar Lundberg är utbildad på Outdoor management utbildningen på mittuniversitetet. Oskar började hösten 2011 på JoPe. Oskars stora passion är klättring.

Anders Nilsson

Anders är utbildad guide på Campus Åre. Han tar sig an de flesta guide jobb på JoPe Fors & Fjäll.

Back to Top