Skolresor - Klassresor

Skolresor till Åredalen. Vi paketerar 2 färdiga klassresor fullspäckade med spännande aktiviteter. Kost och logi ingår allt till bästa priset. Vi kan även skräddarsy er skolresa/klassresa om ni vill ha fler dagar eller även andra aktiviteter. Kontakta oss för förslag och pris.

Skolresor paket 1.

Skolresor i Åre paket 1

Dag 1

Skolresan i Årefjällen som är fullspäckad av spännande aktiviteter på naturens villkor.

Ankomst 10.00 till Ånns båthamn, alternativt direkt till boende på Åre-Fjällsätra. Ånn ligger 32 km väster om Åre. Rafting i Tångböleströmmarna. Det är en lätt – medelsvår heldagstur genom vacker natur. Vi paddlar genom tre forsar varav den sista är störst och tre km lång. Under färden gör vi strandhugg där guiderna gör upp eld och bjuder på fika. Inkvartering sker på vandrarhem på Åre-Fjällsätra i Undersåker, www.arefjallsatra.se. ÅreFjällsätra ligger 13 km öster om Åre.
Middag 18.00

Dag 2

Frukost 08.30
Klättring & grottur. Dela in er i två ungefär lika stora grupper. 10.00 blir ni hämtade för aktiviteterna. En grupp klättrar på Välaberget och andra gruppen far på grottur till Kvarnbäckslabyrinten. Välaberget ligger endast 5 km från ÅreFjällsätra och har fin klättring på sydvänd klippa. Kvarnbäckslabyrinten ligger 25 km från ÅreFjällsätra. Det är ett grottsystem med mer än 450 m grottgångar.
Middag 18.00.

Dag 3

Frukost 08.00
Klättring, grottur och ridning på Islandshästar i. Ridningen sker med Åre ridcenter, se www.areridcenter.se.
Dela upp er i tre grupper. Varje grupp gör en aktivitet. Ridningen har plats för max 10 personer.
Ni blir hämtade 09.30 på klättring och grottur. Transport till ridning ingår inte.
Middag 16.00 och därefter hemresa.

Information

Pris:
ca: 2800kr
Inkluderat:
Kost och logi. Boende är på lägenheter och hotellrum. Städning ingår. Rummen ska dock grovstädas. Alla aktiviteter.  Transport på klättring och grottur.
Ta med er:
Träningsskor (de blir blött på forsränning), shorts, regnkläder, vandringsskor eller stövlar, ylle- eller fleecetröja, ryggsäck minst 25 – 30 l. Grova handskar typ arbetshandskar, eller grova gummihandskar för de som går på grottur samt även ombyteskläder. Ta med eget sänglinne, badkläder och handduk.

 

 

 

 

Skolresor paket 2

Skolresor i Åre. Paket 2

Dag 1

Ankomst till Åre-Fjällsätra i Undersåker som ligger 13 km öster om Åre, www.arefjallsatra.se.
Ni bor på deras vandrarhem och äter måltider på hotellet. Frukost serveras efter inkvartering. 10.00 åker vi på forsränning till Tångböleströmmarna. Det är tur upp till medelsvår forsgrad. Vi stannar på turen och bjuder på fika.
Middag 18.00

Dag 2

Frukost 08.30. Idag fjällvandrar vi i dom närliggande fjällen med toppar på ca 1000 möh. Vi har alltid två guider med som berättar om djur och natur och som hittar den bästa vägen på fjället. Vi åker minibuss nära fjället och kommer snabbt upp i riktig fjällvärld. Vi vandrar oftast utanför stigar och leder vilket förhöjer naturupplevelsen.
Middag 18.00.

Dag 3

Frukost 08.00. Klättring & grottur. Dela in er i två ungefär lika stora grupper. 10.00 blir ni hämtade för aktiviteterna. En grupp klättrar på Välaberget och andra gruppen åker på grottur till Kvarnbäckslabyrinten. Välaberget ligger endast 5 km från ÅreFjällsätra och har fin klättring på sydvänd klippa. Kvarnbäckslabyrinten ligger 25 km från ÅreFjällsätra. Det är ett grottsystem med mer än 450 m grottgångar.
Middag 16.00 och därefter hemresa.

Information

Pris:
ca: 2450kr
Inkluderat:
Kost och logi. Boende är i lägenheter och hotellrum. Städning ingår. Ni måste dock grovstäda rummen.  Alla aktiviteter.  Transport på klättring och grottur.
Ta med er:
Träningsskor (de blir blöt på forsränning), shorts, regnkläder, vandringsskor eller stövlar, ylle- eller fleecetröja, mössa, ryggsäck. Grova handskar typ arbetshandskar eller grova gummihandskar för de som går på grottur samt även ombyteskläder. Ta med eget sänglinne, badkläder och handduk.
Transport:
Har ni egen transport vill vi att ni använder det till aktiviteterna. På klättring & grottur klarar vi alltid transport åt er. Är ni upp till 20 personer klarar vi även transport på forsränning och fjällvandring. Är ni fler än 20 personer löser vi transport mot en merkostnad som vi offererar.

 

 

 

Låter det här spännande?

Back to Top